De gezelligste beautysalon aan huis van Den Haag! 

Beauty Heaven 

Volume Wimperextensions

Weinig volume van jezelf bij je wimpers, maar toch een echte glamour look? Kies dan voor een Russian Volume wimperextensions, ongekend volume en een natuurlijke uitstraling. 


Het plaatsen van een set kost maar € 65,-. Na de behandeling blijven de wimpers 4 tot 6 weken zitten. Voor het mooiste resultaat raad ik aan de wimpers vanaf  2 weken bij te vullen. Uiteraard kan je hiervoor een afspraak boeken bij mij.

volumewimpers den haag

Bepaal je eigen look

Bij de Russian Volume behandeling wordt een waaier op iedere wimper gezet. Dit zorgt voor het ongekende volume. De waaiers lopen van 3D tot 15D en je kan kiezen uit verschillende lengtes, diktes en curves. Hierdoor kan je zelf de look bepalen en het gewenste volume.

Het verschil met One by One extensions

De Russian Volume sets bestaan uit waaiers met meerdere ultradunne wimpers, terwijl bij de One by One extensios wimper voor wimper wordt geplaatst. De waaiers bevatten zeer dunne wimpers, en zijn hierdoor makkelijk op te bouwen tot veel volume. Het verschil zie je dan ook terug in het volume. Met de Russian Volume creer je de meest volle wimpers.

Voordelen Russian Volume wimperextensions

  • Bepaal je eigen look;
  • Mascara, wimperverf en krultang is niet meer nodig;
  • Blijven langer zitten als One by One wimperextensions;
  • Kunnen tegen water, sauna, zon en zee;
  • Voelen zacht aan en zijn licht;
  • Voor een échte naturel look is deze techniek ook geschikt.

Boek je afspraak

Wil je ook de Russian Volume extensions? Boek dan eenvoudig een afspraak via Direct boeken of bel mij op 06-10179696. Je bent van maandag t/m zaterdag welkom in de salon. Ik ben ook regelmatig in de avonduren beschikbaar. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op.